POTRAZI

O Nama

Lišćevica-Promet d.o.o. je preduzeće osnovano 1997. godine u Ilijašu.

Od samog osnivanja firma je egzistirala kao stovarište građevinskog materijala. Kako je vrijeme odmicalo tako se i firma razvijala, pa je u sklopu iste otvoren i luksuzni restoran “Fontana” u kojem je kompletirana ponuda najrazličitijih jela i pića.

Posebno se ponosimo proizvodnim pogonima u kojima smo zaposlili nove radnike i koji daju prepoznatljiv pečat firmi. Radi se o proizvodnji elemenata za kovane ograde i kovanih ograda koje doprinose ljepšem izgledu vaših dvorišta. Pored ovoga iz naše kovačko-bravarske radnje izlaze atraktvni proizvodi kao što su poklopci za šahtove standardnih dimenzija kao i dimenzija po želji kupca, čaše (nosači) greda, razne baglame i ostali proizvodi koji se svakodnevno koriste u građevini. Bitno je napomenuti da pored ovoga proizvodimo i sve vrste vilica – uzengija od željenog presjeka armature i u dimenzijama po želji kupca.

U pogonu za proizvodnju dvoslojnih EKO PEHD cijevi za dovod vode i navodnjavanje se proizvode cijevi koje odgovaraju najnovijim eko standardima i proizvedene su s ciljem da dopreme vodu na nazdraviji mogući način do krajnjih potrošača.

U odjelu za proizvodnju brizgane plastike nastaje širok spektar proizvoda od kojih izdvajamo kape za metalne cijevi (okrugle, kvadratne, pravougaone) i klipse (nosače ograde).

Nazad na Vrh